Vul een subtitel in

3D visualisatie


Bij iedere realisatie van een vastgoedproject moeten er keuzes gemaakt worden. De meeste van deze keuzes maakt u in samenspraak met uw architect zoals de kleur van uw gevelsteen, het voegwerk, de verdeling van uw ramen, de uitvoering ervan, enz...

Ook bij de realisatie van uw interieur moeten er opnieuw keuzes gemaakt worden. Kiest u voor parket, welke keuken, waar wenst u uw lichtpunten en nog zoveel meer!

Bij het maken van zoveel keuzes ziet u vaak de bomen door het bos niet meer en daar kunnen wij u net bij helpen. Bespaar duizenden euro's en laat al uw keuze's visualiseren in een fotorealistische 3D presentatie.

Hoe gaan we tewerk?

Om te beginnen is het belangrijk contact met ons op te nemen zodra uw bouwontwerp klaar is. Samen met u overlopen we dan het ontwerp, bepalen we welke visualisaties u wenst om uw project zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen, bespreken we de materiaalkeuzes en stellen we een moodboard samen.

Na opmaak van dit moodboard starten we met de opmaak van de 3D beelden. Zodra de beelden klaar zijn kleuren we de materialen in, stellen de camerastandpunten in en zorgen we voor de juiste belichting zodat we u een fotorealistische presentatie kunnen afleveren.

Door een kleurloze kopie van de opgemaakte 3d beelden op te slaan is het steeds mogelijk meerdere uitvoeringen en materialen in de kleuren toe te voegen en naast elkaar te vergelijken. Zo maakt u steeds de beste materiaalkeuze en zullen alle aspecten van uw project tot een harmonieus geheel samensmelten.

Wat als uw project geen nieuwbouw is, maar een renovatie of misschien wenst u slechts 1 kamer aan te pakken? Ook dan kunnen wij u helpen om de juiste beslissingen te nemen.

Kortom, onze 3D visualisaties zullen u geld en tijd besparen!


Hierbij een greep uit onze diensten;

Vastgoedvisualisatie voor makelaars

Verhoog de verkoopkansen van uw pand met 3d visualisaties van de potentiƫle mogelijkheden die het biedt.

Projectvisualisatie voor ontwikkelaars

Door realistische 3d visualisaties kan een kandidaat koper snel een beeld vormen van uw nog te realiseren project.

3D visualisatie van bouw of verbouwprojecten voor particulieren

Maak de juiste keuze qua bouwmaterialen, vloeren, tegels, enz...