3D visualisatie

Voor particulieren,

Heb je bouwplannen of ga je een woning verbouwen? Dan krijg je meestal van je architect een plattegrond met enkele aanzichten. Wens je een realistischer beeld van jou project, dan kan je bij ons terecht voor de opmaak van een 3D visualisatie. Door realistische 3D beelden krijg je meteen een idee hoe jou woning er vanbinnen én vanbuiten zal gaan uitzien! 

Voor architecten,

Wil je jou klant een fotorealistisch beeld bezorgen van hun project of wens je jou portfolio aan te vullen met niet gerealiseerde projecten voor een groter potentieel, dan kan je bij ons terecht voor de opmaak van 3D visualisaties. 

De opmaak van een fotorealistische 3D presentatie van uw project kan u helpen bij het maken van deze keuzes, want een foute combinatie wordt onmiddelijk zichtbaar. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte of meer informatie.


Met een 3D visualisatie van uw project weet u wat u kiest, en dit zal u tijd en geld besparen!


Vastgoedvisualisatie voor makelaars & architecten

Verhoog de verkoopkansen en de potentiële mogelijkheden van uw pand met 3d visualisaties met zodat een kandidaat koper, bouwer of verbouwer snel een beeld kan vormen van het nog te realiseren project.

3D visualisatie voor particulieren

Maak de juiste keuze qua bouwmaterialen, vloeren, tegels, enz... Met een 3D visualisatie van uw project weet u wat u kiest, en dit zal u tijd en geld besparen!