OVER ONS

Virtuuz


Virtuuz staat voor virtueel, visueel en muze. Virtueel en visueel zijn elementen die voor zich spreken. Muze daarentegen is nét iets verder gezocht. Het element muze verwijst naar de negen muzen die in de Griekse mythologie symbool stonden voor de Godinnen van kunst en wetenschap en stelden de inspiratie voor.

Virtuuz adviseert, ontwerpt en visualiseert uw woondroom.
Met meer dan 20 jaar ervaring als interieurvormgever en een passie voor architectuur kan Yoeri Pairon, de bezieler van Virtuuz, niet enkel uw project ontwerpen maar ook visualiseren in een realistische 3D presentatie.

Voor onze ontwerpen en visualisaties denken we 'out of the box' en beperken we ons niet enkel tot het interieur. Exterieur zoals bijvoorbeeld tuin en terras zijn meer dan ooit belangrijk geworden in het dagelijks leven en bepalen mee de sfeer van uw interieur en leefomgeving.
Daarom vinden wij het belangrijk dat dit ook in onze visualisaties zichtbaar is. Door onze 3D visualisatie komt uw project tot leven.

Kortom kan u bij Virtuuz terecht voor uw interieurontwerp, tuinontwerp, totaaladvies en visualisaties van interieur -en architectuur projecten.

Yoeri Pairon


"if you can imagine it and you visualize it, you can create it."

Yoeri Walter Pairon

Interieurvormgever en 3d ontwerper